Ana SayfaDijital2020'de Tavsiye Edilen En Çok Satan 10 Oyuncak

2020’de Tavsiye Edilen En Çok Satan 10 Oyuncak

Yazar

Tarih

Kategori

Neden oyuncak satmalıyım?

Bunu düşün. Çocuklara yıl boyunca hediye vermek için yeterli neden ve mevsim vardır; Noel, Paskalya, Cadılar Bayramı, Bayram, Diwali, Çin yeni yılı, okul öncesi mezuniyetler, doğum günü partileri sadece birkaç söz.

Hepsi bu degil. Anneler ve babalar aynı zamanda çocuklarının zihinlerini simüle etmek ve belirli kilometre taşlarına ulaşmayı kolaylaştırmak veya çocuklarında fiziksel aktiviteyi teşvik etmek için aile zamanı ve bağ için oyuncaklar alacaklar.

Bazı ebeveynler, çocukları biraz barış ve oldukça karşılığında tutmak için oyuncak bile satın alacaklar. Böyle bitmeyen bir taleple, neden çevrimiçi oyuncak satmıyor ve para kazanmıyorsunuz?

Dikkate alınması gereken önemli noktalar

Şimdi, her şey girmeden önce, çevrimiçi satmak istediğiniz oyuncakların türünü düşünmek önemlidir. Eğlencenin eğlenceli olmaya devam etmesine rağmen, zevkler ve tercihler nesillere göre değişir ve güncel kalmanız gerekir.

Örneğin çizgi film dizisi olan bir oyuncak kaleyi ele alalım. Bir kız Külkedisi ile Buz Prensesi Elsa arasında bir seçim yapsaydı, muhtemelen ikincisine giderdi. Eğilimler burada gerçekten önemlidir.

Ayrıca, çevrimiçi satış yapmak, nakliye ve nakliye sırasında çok fazla hareket gerektirdiğinden kırılgan oyuncak ürünlerinden kaçınmak istersiniz. Kırık parçaların iadelerinden zarar etmek istemezsiniz.

Ayrıca, oyuncaklar çocuklara ait olduğu kadar, alıcılar olarak ebeveynlere hitap etmeye çalışıyorsunuz. Pazarı iyi inceleyin ve faydalı, faydalı ve çocuklarının yaşamına değer katan şeyleri araştırın.

Başlamak için birkaç öneri burada.

2020’de Tavsiye Edilen En Çok Satan 10 Oyuncak

1. çocuklar simülasyon mutfak tencere

Çocuklar oynadıkça yetişkinleri taklit etmeyi severler ve bu simülasyon mutfak tencere parçası onlara yardımcı olur. Yaratıcılığı ve hayal gücünü geliştirir. Çocuklar, brülör, tencere, tava, tabak ve kupa kombinasyonunu kullanarak arkadaşlarıyla en sevdikleri yemek ve atıştırmalıkları çeşitli yemeklerle oynayabilirler. Üç yaş ve üstü çocuklar için uygun olan set, küçük çocukların duyularını iyileştirmek için müzik ve ışıklara sahiptir. İki inanılmaz renkte geliyor.

Mutfak Tencere Rol Oyna Pretend toy.png

2. Mini futbol futbol gol sonrası pompa ile net

Çocuklarda obezite gibi yaşam tarzı hastalıklarının yükselmesiyle, ebeveynler her zaman çocuklarını kanepeden çıkarmak için aktiviteler ararlar. Bir futbol oyunu her zaman açığız ama mükemmelleştirmek için bu mini futbol futbol kale direği net olmadan değil. Üç yaş ve üstü çocuklar gol atmaktan keyif alırken, diğerleri kalecilik becerilerini test etmeye başlar. Küçük olduğu için fazla yer kaplamaz ve küçük bir arka bahçede veya oyun odasında bile kullanılabilir. Plajda veya parkta eğlenceli vakit geçirmek için hafif ve taşınabilir. Direklerin kolay şişirilmesi için bir pompa ile birlikte gelir.

Mini Futbol Futbol Gol Sonrası Net Set ile Pompa Çocuklar Spor Oyuncak

3. Matematik bulmaca küp

6 katmanlı 20 yüzlü plastik bulmaca küp okul yaşındaki çocuklar için eğlenceli bir öğrenme oyuncak. Toplamlara hizalanacak ve çözüldüğünde doğru cevaplarla eşleştirilecek karışık sayıları ve aritmetik sembolleri içerir. Bu oyuncak, zihni simüle eder ve çocuklarda matematik becerilerinin yanı sıra konsantrasyonunu geliştirir. Çocuk hesaplarını öğrenmek veya öğretmek için daha eğlenceli bir yoldur. Parlak renkler ile çekici hale getirmek ve ruh halini uyandırmak için.

iyi eğitici oyuncaklar - 6 katmanlı matematik bulmaca cube.png

4. taşınabilir prenses kale oyun çadırı

Çocukken hepimiz ev oynamayı sevdik değil mi? Peki, bu taşınabilir kale, kapıların içinde veya dışında hemen hemen her yere kurulabildiği için oyunu küçük prensesler için çok daha gerçekçi hale getiriyor. Çerçeve ve kumaş çatı ve duvarlar için çelik çubuklarla kurulumu kolaydır. Hiçbir alet gerekmez. Çocukların kolaylıkla içeri girip çıkmalarına ya da çatı altında oturup kendi oyunlarında gizlilik, güvenlik ve gurur duygusu vererek oynamalarına izin verir. Büyük pencereler havalandırma ve ebeveynlerden izleme olanağı sağlar. Depolama için kolayca katlanabilir ve üç şaşırtıcı renkte gelir.

ürün resmi

5. döner kolları ile Uzaktan kumandalı araba

Her çocuk bir oyuncak arabayı sever, ancak bunu özel yapan şey uzaktan kumandalı olmasıdır. Çocuklar 360 ° dönebilen tekerlekleri sayesinde dublör çekerken otomobilin çeşitli yüzeylerde ve yönlerde yarışmanın ve manipüle etmenin tadını çıkaracaklar. 60 metre mesafeden, herhangi bir 6 yaşındaki çocuk kablosuz uzaktan kumanda pedini kullanarak heyecan verici eğlenceye sahip olacak.

ürün resmi

6. Üç halka şişme gökkuşağı havuzu

Birçok ebeveyn, bebeklerinin ve küçük çocuklarının büyük yüzme havuzlarına girmesi konusunda şüpheci. Ancak, eğlencenin burada bitmesi gerekmiyor. Bu bebek şişme havuz ile her zaman sıçrama zamanı olabilir. Kolayca şişirilebilir ve çocuklar için eğlenceli sıçrama süresi için biraz su ile doldurulabilir ve kullanılmadığında söndürülebilir ve katlanabilir. Her halka bağımsız hava emniyet valflerine sahiptir ve malzeme bebek üzerinde rahattır, temizlenmesi kolaydır ve toksik değildir.

ürün resmi

7. Çocuk davul müzik seti

Yetenek gerçekten erken teşhis edilmeli ve beslenmelidir. Bu çocuk davul müzik seti, koordinasyon becerilerini keskinleştirirken çocukların müzik yeteneklerini ve potansiyelini ortaya çıkarmak için idealdir. Küçük rock yıldızları davul çalmak için çok eğlenceli olacak. Mini elleri için sopaları, ziller, ayak pedalı ve yapımda küçük bantlar için dışkı ile birlikte gelir.

ürün resmi

8. Çocuklar öğrenme pedi

Dijital bir çağda, çocukları cihazlara ve e-öğrenmeye yeterince erken tanıtmak acı vermez. Bu çocuk öğrenme pedi bebekler için mükemmel bir başlangıçtır. Alfabe, sayılar, resimler, sesler, basit toplamlar, yazımlar, müzik ve tekerlemelerden birçok öğrenme etkinliği içeren önceden yüklenmiş eğitsel oyunlar içerir. Ayrıca, telaşlı bebekleri yatıştırmak, görüş ve ses duyularını iyileştirmek için mükemmeldir ve taşınabilirliği, küçük çocukların her zaman her yerde hareket halindeyken tutulmasına yardımcı olur. Bir eziyet geliştirmek için okul öncesi çocuklar için olması gerekir.

ürün resmi

9. bebek müzikal spor salonu oyun mat

Bebekler de oyuncakları sever ve bu renkli, pürüzsüz, süngerimsi ve toksik olmayan oyun matı, küçük karınlarını ve sırtlarını oturmayı, sürünmeyi ve yuvarlamayı sevdikleri bir şeydir. Göz koordinasyonunu teşvik etmek ve elleri kullanarak ilgi ve keşif yapmak için cesur renkli tasarımlara sahiptir. Ayrıca her bükülme ve dönüşde değişen müzik anahtarları vardır. Bebek ayrıca asılı oyuncakları tekmelemeyi, tutmayı ve yakalamayı öğrenebilir. Konfor ve güvenlik için taban yastıklıdır ve montaj çok kolaydır. 6 aylıktan itibaren bebekler için açık ve kapalı eğlence için mükemmeldir.

ürün resmi

10. Aç köpek kumbara oyuncak

Bu parça bir oyuncak, kumbara ve çocuk odası dekoru olarak iki katına çıkar. Sevimli bir köpek ve yemek kasesine sahiptir. Bir çocuk kaseye her para attığında, oyuncak köpek onu yiyor. Küçük çocukları izlemek ve tasarruflu bir kültür geliştirmek gerçekten heyecan verici olabilir. Çocuklar da oyuna dahil edebilir ve dekor olarak görüntüleyebilir. Toksik olmayan ABS’den yapılır.

ürün resmi

Bunlar sadece önerilerimizden sadece birkaçı olsa da, nişinize bağlı olarak Chinabrands’ta seçebileceğiniz çok daha fazla kaliteli oyuncak var.

Çevrimiçi oyuncak mağazamın dönüşümünü nasıl artırabilirim?

Bu muhtemelen bir sonraki sorunuz. Peki, aşağıdaki şeyler göze çarpmanızı ve ziyaretçilerinizi satışa dönüştürmenizi sağlayacaktır.

Görüntüler

Oyuncak ürün fotoğraflarınızı heyecan verici, çekici ve parlak renklerde yapın. Ebeveynlerin gözlerini yakalamazsa, muhtemelen satın almayacaklar. Chinabrands gibi bazı tedarikçiler indirmek için güzel fotoğraflar sunuyor. Bunları kullanın.

Ürün Açıklaması

Ebeveynlerle iyi yankılanan oyuncakları seçmekten daha önce bahsetmiştik. Ebeveynlerin değerini görmesini sağlamak ve satın alma yapmak için onlara iyi bir neden sağlamak için ürün açıklamasında değerini ve faydalarını ayrıntılı olarak açıklayın.

verim

Etkili bir çevrimiçi mağazanın daha az alışveriş sepetini terk etmesi, daha düşük iptal edilmiş siparişleri, daha az iade ve mükemmel değerlendirmeleri vardır. Bütün bunlar seçtiğiniz damla nakliye tedarikçisinin elindedir. Bir tedarikçide hızlı sevkiyat, mükemmel müşteri hizmeti, tutarlı yüksek kaliteli oyuncaklar ve otomatik süreçler arayın.

Web tasarımı

E-ticaret şablonunuz ve temanız çok önemlidir. Oyuncak ürünlerinizle eşleşen eğlenceli görünen parlak renkli, kolay gezinme, özelleştirilmiş web tasarımı için gidin.

yönetmelik

Hedef kitlenizdeki çeşitli oyuncak düzenlemelerine ve kısıtlamalarına dikkat edin. Müşterilerin bu standartlara göre üretilen oyuncakları satın almaları olası değildir. Güvenlik özellikle çok önemlidir.

Çeşitlilik

Çeşitli oyuncaklara sahip olmak idealdir. Ziyaretçilere çok çeşitli seçenekler sunar. Büyük olasılıkla çeşitli çocuklar için satın alıyorlar. Her şeyi tek bir çatı altında bulabilirlerse harika olacak.

Oyuncaklar onlarca yıldır satılıyor. Ve özellikle çocuklar bir diğerini hızlıca fırlatıp attığına göre, talep burada kalıyor. Bu değerli bilgi ve doğru tutum ile silahlı online oyuncak satmaya hazırsınız.

Oyuncaktan para kazanma lle ilgili diğer yazılarımız:

Güncel Makaleler

Güncel Yorumlar