Ana SayfaUncategorizedPara Kazandıran 15 Uygulama

Para Kazandıran 15 Uygulama

Yazar

Tarih

Kategori

Coronavirus salgınında işimizden uzak ve evimizde oturuyoruz. Peki bu durumu fırsata çevirmek istemez misiniz? Oturduğunuz yerden internetten uygulama yükleyerek para kazanmak çok kolay.

1. Userfeel

Android ve iOS uyumlu olan Userfeel, web sitelerinde gezintiye çıkarak katılarak para imkan sağlıyor. Yeni web sitelerine girip  kullanıcı arayüzünde gezinerek, sitenin kullanışlılığına dair videolu feedback ve eleştiri yaparak para kazanabileceğiniz Userfeel’de her test, 10 ila 20 dakika sürüyor. Test başı 10 dolar kazandığınız uygulamada ödemeleri Paypal ya da Payoneer üzerinden alıyorsunuz.

Userfeel’e üye olduğunuz zaman bir deneme sürecinden geçiyorsunuz. Burada size verilen görevi yaparken sesiniz ve ekran görüntünüz kaydediliyor.  Burada gösterdiğiniz performans, Userfeel ekibi tarafından oylanıyor. Ne kadar yüksek not alırsanız o kadar çok teste katılıp para kazanma şansınızı  artırıyorsunuz.

Google Play’de 3.3/5 alan Userfeel hakkında bir kullanıcı şu sözleri kullanıyor:

“Video yüklerken bazı sorunlar yaşadım ancak teknik ekip sorunu nasıl halletmem gerektiği konusunda yardımcı oldu. Bu sayede ödememi aldım. Ek gelir elde etmek için çok güzel bir uygulama.”

Bazı kullanıcılar ise video yüklerken uygulamanın çöktüğünü, anca Userfeel teknik ekibinin oldukça yardımcı olduğunu ifade ediyorlar.

2. Musely

iOS ve Android cihazlarda kullanılabilen Musely uygulaması, çevre dostu güzellik ve ev malzemelerinin satıldığı; kadınları sağlıklı yaşam, cilt bakımı, fitness gibi konularda fikir alışverişinde bulunduğu bir sosyal platform. Musely’de organik, çevre dostu ve yeni çıkan ürünleri satın alabilirsiniz. Toksin içermeyen oje, organik meyvelerden yapılan ruj gibi ürünleri örnek verebiliriz.

Musely’de para kazanmanın yolu ise şöyle: Musely üzerinde “Muse”, yani bir tür influencer olarak kendi blog sayfanızı açabilir, önerdiğiniz ürünlerin satışından %20 komisyon elde edebilirsiniz. Musely’de ödemeler her ayın 1. ve 15. gününde yapılıyor.

iTunes’te 4.7, Google Play’de 4.2 yıldız alan uygulama hakkında bir kullanıcı şöyle diyor:

“Sağlık, güzellik, fitness, el işi ve daha birçok konuda müthiş bir uygulama!”

3. Mercari

Evinizdeki kullanmadığınız eşyaları fotoğraf, açıklama ve fiyatını belirterek Mercari üzerinden satabilirsiniz. Android ve iOS tabanlı olan Mercari’de bir kişi sizin yayınladığınız ürünü satın aldığınızda kullanıcı ödemeli bir biçimde ürünü kargoluyorsunuz. Alıcı ürünü teslim aldığınızda satış işlemini onaylıyor ve paranız hesabınıza geçiyor. Her satıştan belli bir komisyon alan Mercari’nin komisyon oranı ise çoğu rakibinden farklı olarak %20’den daha düşük.

4. Google Opinion Rewards

Aklınızda şahane bir fikir mi var? Google bu fikri paylaşmanız için size ödeme yapmaya hazır. Oteller, akıllı telefonlar, ürünler ve daha pek çok konu hakkındaki düşüncelerinizi Google Opinion Rewards’ta paylaşın, Google size bunu için ödeme yapsın. Yine bu uygulamada da 20 saniye gibi kısa bir sürede anket doldurarak para ödülü kazanabiliyorsunuz. iOS kullanıcıları ödemeyi Paypal üzerinden, Android kullanıcıları ise Google Play kredisi olarak alabiliyorlar.

5. Sweatcoin: Yürüyerek Para Kazanın

Telefonunuzun adım ölçerini ve GPS’sini Sweatcoin’e bağladığınızda uygulama adımlarınızı ölçüyor.  1000 adım başına 0.95 sweatcoin kazanıyorsunuz. Kazandığınız sweatcoin’leri spor malzemesi, spor kursu hediye çeki olarak ya da nakit olarak alabiliyorsunuz. Tabii salgıladığınız endorfin sayesinde kazançlarınızı hayır kurumlarına da bağışlayabilirsiniz. Sweatcoin hem iOS hem de Android cihazlara uyumlu bir app.

6. Shopkick

Android ve iOS uyumlu Shopkick uygulaması aracılığıyla size bildirilen mağazaları gezerek, barkodları okutarak, video izleyerek, internet üzerinden ürünleri inceleyerek ve alışveriş yaparak puan kazanabiliyorsunuz. Bu puanları da TJ Maxx, AMC, Target gibi mağazalarda alışveriş yaparken kullanabiliyorsunuz.

7. Swoup

Swoup klasik indirim çeki kazanma uygulamalarından değil! Banka hesabınızı Swoup’a entegre ettikten sonra çeşitli mağazalar tarafından sunulan indirim çekleri otomatik olarak banka hesabınızla ilişkilendiriliyor. Daha sonra internet alışveriş yaparken indirim kodunu ve telefon numaranızı girdikten sonra otomatik olarak indirim kazanıyorsunuz ve söz gelimi 12 dolarlık bir ürüne 10.95 dolar ödemiş oluyorsunuz. Ancak sistem biraz daha farklı çalışıyor. İndirim miktarı hesabınıza iade ediliyor. İade edilen paraları birikim hesabınıza aktararak ufak da olsa birikim hesabınızı besleyebilirsiniz.

Yani temel olarak Swoup indirim çeki kazanma ve bu çekleri yönetme uygulaması diyebiliriz. Swoup  iOS cihazlarda kullanılabiliyor, Android uygulaması ise yolda.

8. DV Closet

Sadece iOS için geçerli olan DV Closet, stilistlere, moda bloggerlarına ve modayla ilgilenen kişilere kombin yaparak ve insanlara moda konusunda fikir vererek para kazanmayı sağlayan bir uygulama. Uygulama aracılığıyla farklı kombinler yapıp paylaşarak 10-15 dakikada 22 dolara kadar para kazanabileceğiniz bu uygulamada popülariteniz arttıkça kazanç oranınız da artıyor.

9. Kango

“Çocuklar için Uber” sloganıyla değerlendirebileceğimiz Kango kreş, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini aracınızla okullarına bırakabileceğiniz ve bu sayede para kazanabileceğiniz bir uygulama. Çocukların ailesi, konumunuz ve çocuklarının durumunu gerçek zamanlı olarak izleyebiliyor ve sizle uygulama üzerinden direkt iletişime geçebiliyor. Ayrıca sicil bilgileriniz incelendikten sonra çocuklara gerektiğinde acil yardım da sağlayabiliyorsunuz. Özellikle çocuğunu okula bırakma konusunda günlük programı elvermeyen ailelerin değerlendirmesi gereken bir uygulama olan Kango, hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilir.

10. App Trailers

Piyasada sayısız uygulama varken hiçbirimizin bu uygulamaları teker teker inceleme şansı yok. App Trailers uygulaması bu noktada piyasadaki uygulamaların temel mantığını anlatan 30 saniyelik videolar sunuyor. Bu videoları izleyerek, notlandırarak, çeşitli quiz ve oyunlara katılarak hediye çeki kazanabileceğiniz App Trailers Android ve iOS cihazlarda kullanılabilir.

11. Field Agent

“Saha ajanı” olarak dilimize çevirebileceğimiz bu uygulamada çeşitli mağazalara müşteri gibi gidip mağazada gözlem yapıyorsunuz ve bu eyleminizden para kazanıyorsunuz. Mağazalarda ürünlerin fiyatını kontrol etmek, mağazanın tasarımını yansıtan fotoğraflar çekmek, mağazadaki ürünlerin ne şekilde yerleştirildiğini tarif etmek gibi görevlerden kazanacağınız paraları Dwolla hesabı üzerinden ya da EFT şeklinde alabilirsiniz.

Özellikle mağazaların genel merkezleri, her mağazaya kendi denetmenini göndermek yerine bu işi müşterilere yaptırmayı tercih etmeye başlamış durumdalar. Uygulamaya düşen görevleri yaklaşık 2 saat içinde tamamlayıp feedback’inizi verdikten sonra işiniz tamamlanmış oluyor. Field Agent hem iOS hem de Android için geçerli bir app.

12. ESPN Fantasy Sports

para-kazandiran-uygulama9Yapmanız gereken: bildiğiniz spor takımlarını düşünün. Daha sonra her maç için tahminler yapın ve bir ay içinde en fazla seri galibiyet alan kişi olmaya çalışın.  İşleri zorlaştırmak için farklı 10 spor türü için de tahminler yapın ve serinizi devam ettirin.

Kazancınız: bir takım veya oyuncu için en uzun galibiyet serisini yapan kişi 50,000 dolarlık aylık birincilik ödülünü kazanır.

Platform: iOS | Android

13. Shopkick

para-kazandiran-uygulama8Yapmanız gereken: Alışveriş tutkunuysanız trendleri ve pazarlık yapmayı seviyorsanız sadece kendiniz olarak ‘kicksler’ kazanabilirsiniz. Üye işyerine girdiğinizde ve/veya alışveriş yaptığınızda kickler yani puanlar kazanırsınız ve kickler karşılığında ödüller alırsınız.

Kazancınız: Üye işyerinden içeri girdiğiniz anda kicksler toplamaya başlarsınız. Hediye kartlarından ve ürünlerden yararlanmak için kickslerinizi kullanabilirsiniz.

Platform: iOS | Android

14. Gigwalk

para-kazandiran-uygulama7Yapmanız gereken: Gigwalker olun ve müşteriler için önceden belirlenen belli görevleri yerine getirin. Görevlerin ücretleri önceden belirlenir. Herhangi bir yerin fotoğrafının çekilmesi, el ilanlarının dağıtılması, yeni bir barı veya ürünü denenmesi ve hatta gizli müşteri olmak gibi görevler vardır. Temelde doğru zamanda doğru yerde olarak müşterilerin gözü kulağı oluyorsunuz.

Kazancınız: Bir saat için 10 dolar ve 15 dolar arası para kazanabilirsiniz.

Platform: iOS

 

15. CheckPoints

 para-kazandiran-uygulama3

Yapmanız gereken: Market, cafe veya alışveriş merkezlerinde kendinizi işaretleyerek, bu esnada aldıklarınızın fotoğrafını çekerek ve hatta arkadaşlarınızın CheckPoints’e üye olmasını sağlayarak para kazanabilirsiniz.

Kazancınız: Kazandığınız puanları Amazon.com’da harcayabiliyor, oyunlara ve daha fazlasına çevirebiliyorsunuz.

Güncel Makaleler

Güncel Yorumlar